0 προϊόντα 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

Νέα σειρά από Ιταλικά snacks

Νιώθοντας την ανάγκη των πελατών μας να φάνε κάποιο σνακ στην βιαστική καθημερινότητα τους, θέλαμε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω από σφολιάτες και κρύα σάντουιτς σαν επιλογή. Και βασική αρχή μας είναι πως το street food δεν πρέπει να είναι κάτι υποδεέστερο ποιοτικά, ούτε απλά να καλύπτει την πείνα του πελάτη μας. Πρέπει να περικλείει μια φιλοσοφία, μία ποιοτικά ανώτερη γευστική εμπειρία εφάμιλλη με το καλό σπιτικό φαγητό.
Οπότε έχοντας την τεχνογνωσία και τον ξυλόφουρνο, εξελίξαμε κάποιες παραδοσιακές Ιταλικές πίτες σε ένα σύγχρονο σνακ που είναι καινοτόμο και συνάμα σεμνό και καθημερινό.

Βραβείο 2019 – New Trends & Innovations

Σε μία λαμπρή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στην Αθήνα, βραβεύτηκαν επιχειρήσεις της εστίασης που αποτελούν πρότυπο ποιότητας και καινοτομίας. Η εταιρία Subito διακρίθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά πανελλαδικά με Bronze διάκριση στην κατηγορία New Trends & Innovations κερδίζοντας μάλιστα και τον τίτλο: Best crepes in town. Στην κατηγορία αυτήν βραβεύτηκαν οι καλύτερες πρακτικές της Ελληνικής εστίασης και ήταν μια ακόμη μεγάλη πανελλαδική διάκριση για την εταιρία Subito που έχει την έδρα της στην Θεσσαλονίκη.

2 Είδος(η)

ανα σελίδα